Crno-beli na putu za Vitoriju – Obradović: Idemo u Španiju sa velikom motivacijom posle dve sjajne utakmice

U 6. kolu Evrolige, Partizan Mozzart Bet u petak, 3.11. igra protiv Baskonije od 20:30. (TV Sport Klub)

Crno-beli su krenuli put Vitorije! U petak, 3. novembra, Partizan Mozzart Bet će od 20:30 igrati utakmicu 6. kola Evrolige protiv ekipe Baskonije u Španiji. Dan ranije, crno-beli su čarter letom iz Beograda krenuli put Vitorije, na duel sa ekipom koja je u prvih 5 kola nakvalitetnijeg evropskog takmičenja zabeležila jednu pobedu. 

Usledila je smena trenera i potpis novog igrača na strani sutrašnjeg domaćina. Nakon jučerašnjeg treninga, trener Partizana Mozzart Bet je razgovarao sa predstavnicima medija: 

Idemo u Vitoriju da igramo protiv tima koji ima određene probleme sa povredama, ali očekujemo reakciju zbog promene trenera koji nas odlično poznaje. Ipak, ono što je važno da idemo u Španiju sa velikom motivacijom posle dve sjajne utakmice protiv našeg velikog rivala. Nema dileme da će i oni pokazati veliki nivo motiva, jer je svaka utakmica u Evroligi važna. Pričali smo sa igračima da moraju da nađu energiju i motivaciju, sve se brzo zaboravlja,  i pobede i porazi jer već čeka novi protivnik. Baskonija ima novog trenera koji će probati da donese nešto novo, ali mnogo važnije od toga kako će oni izgledati je kako ćemo mi izgledati”, poručio je Obradović.