Crno-bela deca za nova tri boda

Partizan je uspeo da upiše novu pobedu u Super ligi Srbije i da se ponovo odvoji od Crvene zvezde, slavio je u Humskoj sa 2:0 protiv Novog Pazara nakon golova u drugom poluvremenu.

Prvo poluvreme je bilo daleko ispod očekivano kada je u pitanju Partizan, iako su imali posed lopte od 75%, crno-beli nisu uspevali da uhvate ritam u napadu, praktično nisu imali šansu do 37. minuta utakmice.

Novopazarci su došli da se brane i radili su to na najbolji mogući način, uspeli su da zaustave sredinu terena Partizana, kao i proboje po bokovima.

Nakon slobodnog udarca Jojića koji je bio slab, usledio je šut Uroševića desnom nogom sa oko 15 metara od gola, bio je veoma blizu, a potom je i Menig imao šansu pred sam kraj poluvremena kada je šutirao pravo u golmana Vujanca.

Već na poluvremenu je reagovao Aleksandar Stanojević koji je zamenio Pavlovića i Pantića, uveo je Jovića i Milovanovića i odmah mu se isplatilo.

Upravo je Milovanoviću bilo potrebno samo četiri minuta da savlada protivničkog golmana, centaršut sa desne strane je uputio Menig, mladi napadač je bio na pravom mestu i pogodio je za 1:0.

U 59. minutu 2:0 za Partizan, fantastičan dribling Rikarda Gomeša koji je prevario dvojicu fudbalera Novog Pazara, ovoga puta je sudija Stojanović bez razmišljanja pokazao na belu tačku, a ne tako siguran izvođač bio je Nemanja Jović koji je pogodio, ali je golman protivnika bio na lopti.

Nakon tog gola Novi Pazar i dalje bezopasan, vratio se Holender na teren što je sjajna vest za navijače crno-belih, a Aleksandar Stanojević je sa svojim igračima mirno priveo meč kraju i tako vratio 3 boda prednosti u odnosu na najbližeg rivala, Crvenu zvezdu.

Originalni članak Sportske net