Čast je biti na golu Partizana!(FOTO)

Pored pobede u 23. kolu Mozzartbet Super lige Srbije, crno-beli su dobili i pojačanje na golu.

Umesto Aleksandra Jovanovića, koji zbog četiri žuta kartona nije imao pravo nastupa, prvi put je među stativama u superligaškim utakmica Partizana stajao Miloš Krunić koji je u januaru potpisao ugovor na godinu i po dana.

O debiju na stadionu Partizana, pred 7000 posetilaca, Krunić kaže:

„Pozitivna trema uvek postoji i to je ono što nosi svakoga od nas. Pre same utakmice sam u pripremi radio sa trenerom golmana – Jovšom (prim.aut – Nemanja Jovšić), kao i sa ostalim kolegama golmanima. Njihova podrška, kao i golmanska analiza u mnogome su mi pomogle da se što bolje pripremim za meč“, naglašava Krunić i dodaje:
„Pored korisnih saveta, svi su se složili da samo treba da se opustim i uživam maksimalno u svakom momentu.“

U Partizanu je uvek pritisak veliki, kako se nosiš sa tim kao golman?

„Naša pozicija, sama po sebi, nosi veliku odgovornost. Navikli smo na to i za to smo se spremali. Lično se trudim da uvek ostanem mirne glave i fokusiran. Verujem u sebe, verujem u ono što radimo na treninzima, a naravno uz podršku saigrača, sve je dosta lakše.“

Da li si od golmana koji vole da „pričaju” tokom meča?

„Smatram da nam dobra komunikacija dosta olakšava posao na terenu. Volim da pričam, ponekad pomislim i da preterujem u tome, ali je možda bolje da „zadnju liniju“ pitate da li im to odgovara“, uz smeh kaže Krunić.

Sada, kada sumiraš utakmicu?

„Osećaj je bio sjajan! I dalje sumiram utiske. Prelepa je stvar ostvariti deo svojih snova, posebno uz atmosferu koja je bila fenomenalna. Nešto što ću sigurno pamtiti ceo život! Hvala navijačima i našim košarkašima na ogromnoj podršci, što su prepoznali momenat, došli u tolikom broju i zajedno sa nama bili deo pobede koja je izuzetno važna za naš tim.“

Zvanični sajt FK PARTIZAN