Čanak saopštio loše vesti: Bez dva bitna aduta na Cedevitu

Košarkaši Partizana su subotu (20 sati) započinju učešće u ABA ligi, pošto će u prvom kolu gostovati Cedeviti. Trener crno-belih Nenad Čanak suočava se sa problemima, pošto neće moći da računa na dva važna igrača.

To je obelodanio ovog četvrka, kada je u hali “Aleksandar Nikolić” održano i fotografisanje igrača i članova stručnog štaba pred početak nadmetanja u Evrokupu.

Nenad_canak_trener_kk_partizan_izjava_superkup_sport_blic_safe

– Duel protiv Cedevite je derbi kola i okršaj ekipa koje pretenduju na vrh. Dočekujemo meč sa Cedevitom u dobrom ritmu posle Superkupa u Laktašima, ali i dalje smo lišeni pomoći Bandže Sija i Novice Veličkovića. To je veliki hendikep za nas, ali ćemo pokušati da odigramo sa istom energijom kao protiv Mornara i Budućnosti i videćemo za šta će to biti dovoljno – istakao je Čanak.

Novica Veličković neće moći da igra protiv CedeviteFOTO:

Osvrnuo se strateg crno-belih još jednom na duele u Superkupu protiv crnogorskih predstavnika.

Crno-beli su ovog četvrtka imali i zvanično fotografisanje pred početak Evrokupa

Sezona za crno-bele počinje duelom protiv Cedevite, koja se pred početak sezone i te kako pojačala.

– Analizirali smo ih, pogledali utakmice iz pripremnog perioda. Ali, iz iskustva znam da su pripremne utakmice jedno, a zvanične nešto potpuno drugo. Imaju vrhunski tim i evroligaškog trenera, no i dalje su nepoznanica za nas. Videćemo kako će sve to izgledati.

Izvor:Blic sport

Autor Vladan Tegeltija