Brašanac u Osasuni do 2023, otkupna klauzula 8.000.000 evra

Zvanična potvrda kluba

Lepu karijeru pravi Darko Brašanac u Španiji. Našao je svoje mesto u Primeri kada je pre četiri godine otišao iz Partizana i svoje najbolje godine provešće u jednoj od najboljih liga sveta.

Osasuna je danas zvanično potvrdila na klupskom sajtu da je produžila ugovor sa Brašancem. Srpski vezista je potpisao da će ostati član kluba iz Pamplone do juna 2023. godine. Tada će, ako ostane do kraja, imati 31 godinu i dovoljno vremena za još neki ugovor u Španiji.

Koliko Osasuna veruje u Brašanca i koliko joj je bitan najbolje govori otkupna klauzula koja je uvrštena u ugovor. Po njoj, Darko može da ode samo ako zainteresovani klub uplati na račun crveno-plavih 8.000.000 evra.

Prošlo je godinu i po dana otkako sam došao u Navaru. Sve mi se svidelo, zemlja je prelepa, uživam u hrani, a toplina ljudi greje i u najhladnijim danima. Nikada nisam ni pomišljao da bi tako brzo ovo mesto da mi postane pravi dom. Osasuna je za mene klub, kuća i porodica“, poručio je Brašanac.

Dodao je srpski vezista da su ga povrede sprečile da pruži još više u dresu Osasune, ali se nada da će ga ti problemi mimoići ubuduće, ali i da će pandemija uskoro proći, pa da će se navijači vratiti na tribine.

Tekst preuzet sa portala Mozzart sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *