Borbeno do kraja

Svaki početak je težak, ali to ne znači da treba odustati od borbe. Naprotiv, treba samo još više raditi, truditi se i verovati u ono šta radiš, a odustajanje, uostalom, nikada nije bilo u karakteru Alberta Nađa.
Novoimenovani šef stručnog štaba Parnog valjka je na meču protiv Vojvodine debitovao u toj ulozi, zajedno sa saradnicima Miroslavom Vulićevićem i Miroslavom Ćermeljom, gde se jasno videlo šta očekuje od svojih igrača. Borbu, požrtvovanje i punu koncentraciju svih 90 minuta. Isto onako kako se i on nekada kao igrač ponašao na terenu.
A svojevremeno najmlađi kapiten u istoriji našeg kluba je na meču protiv Novosađana pokazao i da je kao trener veliki borac. Sve vreme je stajao pored terena, delio savete saigračima i to po pravoj provali oblaka u Beogradu, a po okončanju susret je u svom stilu poručio da u nastavak Mozzart Bet Superlige idemo da se borimo i da moramo da počnemo da pobeđujemo.
Pred nama su četiri utakmice do kraja sezone, cilj je plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, a četiri boda viška u odnosu na najbližeg pratioca daju nam za pravo da verujemo da je to ostvarivo. Sve je i dalje u našim rukama i zato nema odustajanja.

Zvanični sajt FK PARTIZAN