BORBA DAMA, PRVI ČIN – Ana Krulj: Istrajno do pobede!

Partizan dočekuje Crvenu zvezdu u prvom derbiju ove sezone (danas, 17.00), rivalke imaju spremne odgovore

Kucnuo je čas za prvi ovogodišnji večiti derbi. Odbojkašice Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage danas u 17.00 časova, u osmom kolu Superlige.

Ovog vikenda sve oči biće uprete u utakmicu koja će se odigrati u Hramu crno-belih, a kakva su očekivanja u domaće, otkrila je Ana Krulj, igračica Partizana.

– Derbi ima poseban značaj i igra se sa posebnom emocijom. Očekujem da se moja ekipa prikaže u boljem svetlu, nego što je to bilo u nekim od prethodnih utakmica. Sigurna sam da ekipa koja bude skoncentrisanija od prve do poslednje lopte, borbenija i istrajnija, izaći će kao pobednik – rekla je Ana Krulj.

 Dogovori sa poslednjeg treninga?

– Pripremamo se već duže vreme. Odradile smo trening u teretani, a zatim u sali samo utvrdili tehničke, taktičke stvari koje smo sa trenerom dogovorili za protivnika tokom ove nedelje. Posebno nas raduje što ćemo igrati na svom terenu. Nadam se da ćemo tu prednost dobro iskoristiti.

Kakva je atmosfera u ekipi?

– Smatram da ova ekipa i dalje nije pokazala svoj pun potencijal i da će tek u narednim mečevima i u narednom toku sezone taj potencijal i ta neka igra koju gradimo uspeti da ispliva na površinu. Nekoliko igračica je ostalo od prethonde sezone, ali većina je nova, kao i trener. Ipak, sve se lepo uklopilo. Sjajna je atmosfera, pozitivna, a što je najvažnije i radna. To je svakako nešto što doprinosi.

Navela je Ana da očekuju podršku crno-bele porodice, a isto tako i svaki slobodan momenat koriste da isprate utakmice aktuelnih šampiona, odbojkaša Partizana. A i obrnuto.

– Kad god smo u prilici, kako i mi tako i oni, trudimo se da pogledamo mečeve jedni drugih i uvek kada smo u mogućnosti pružamo međusobnu podršku – rekla je Ana Krulj.

Nema sumnje da je pred ljubiteljima odbojke zanimljiva utakmica, a ostaje da vidimo ko će od večitih izaći kao pobednik iz prvog derbija.

Originalni članak: Sportski žurnal

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta “VOLIMPARTIZAN.RS”, to možete učiniti uplatom na naš Pay Pal  koji se nalaze pored tekstova ili tekući račun AIK BANKA 105-0000405701647-66