“Bomba” u Humskoj – Čeka se Ivić!

Vladimir Ivić je bez kluba.

Partizan ne igra dobro u drugom delu sezone i to je svima jasno kao dan. Nestala je ekipa sa jeseni, nema više toliko ubitačnosti u napadu, veliki broj fudbalera igra slabije nego što smo očekivali, a na sve to ako dodamo i odlazak Ilića i Belića koji su bili veoma bitni za odbranu crno-belih, jasno je da je titula odavno izgubljena, čak i pre derbija. 

Zbog toga je uprava Partizana, koja inače stoji na tankim nogama, posegnula za novim rešenjem. 

Traži se veliko ime za klupu umesto Igora Duljaja, a to bi mogao da bude – Vladimir Ivić!

“Informer” saznaje da je uprava krenula svim snagama po Ivića, legendu kluba, čoveka koji je ostavio veliki trag krajem devedesetih i početkom novog veka u Humskoj. 

Ivić živi u Solunu gde je krenuo Ivica Iliev, nekadašnji sportski direktor crno-belih koji je sa Ivićem bio saigrač i one sezone kada je Partizan igrao Ligu šampiona po prvi put u svojoj istoriji. 

Nekoliko razgovora je već obavljeno, Ivić je ozbiljna meta crno-belih.

“Iliev i Ivić su privatno jako dobri. Zbog toga će on da ide da priča sa njim. Uz to, Iliev poznaje ovu upravu, bio je godinama u klubu, sarađivao je sa ljudima koji vode Partizan i više puta je rekao da iako nije u klubu, pomogao bi im sve što može, a sada se namešta lepa prilika. Plan je da 5. maja otputuje u Solun i uživo priča naširoko sa Ivićem”, naglašava izvor “Informera”. 

Čekaju nas dani odluke…

Ivić, inače, nema klub od rastanka sa Krasnodarom sa kojim je veliki deo ove sezone bio prvi na tabeli ruskog šampionata. 

Originalni članak: Sportske net