Bio na udaru jer je čestitao rođendan Republici Srpskoj, sada potpisao za Partizan

Miloš Čekić u Partizanu

Mladi Miloš Čekić i zvanično je postao član beogradskog Partizana. Sjajni igrač je do dolaska u srpsku prestonicu igrao u Iskri, koja je izašla u susret i Čekiću omogućila nesmetan prelazak u redove crno-belih.

Ovu informaciju potvrdio je Marinko Umičević, predsednik Rukometnog saveza Republike Srpske.

– Tačno je da je Miloš Čekić postao novi igrač Partizana i drago mi je da se ovo završilo na pravi način, da se ovaj daroviti mladić u potpunosti posveti rukometu. Da je sve gotovo potvrdio mi je i direktor crno-belih Aleksandar Blagojević, koji je rekao da je ujedno ispunio sve obaveze prema klubu iz Bugojna kako bi dobio neophodnu dokumentaciju za Miloša Čekića. Hvala mu na svemu, a zahvalnost upućujem i ljudima iz Iskre i njihovom predsedniku  – istakao je Umičević.

Mladi Čekić je nedavno na svom instagram nalogu čestitao rođendan Republici Srpskoj i zbog toga se našao na udaru navijača Iskre iz Bugojna čiji je bio član, ali i drugih korisnika društvenih mreža iz Federacije BiH.

Među prvima je Milošu Čekiću podršku pružio upravo Marinko Umičević koji je i sam ranije doživio neprijatnosti od navijača iz Federacije BiH i iz samog Bugojna, prenose portali iz BiH.

Originalni tekst Sportski žurnal