Bambi: Najbolje godine dajem Partizanu! Cilj je da prezimimo u Evropi

Sedmica“ najvećem pojačanju crno-belih ovog leta

Vladimir Stojković jeste veliko, Sjeduba Sumajeste najskuplje, ali Zoran Tošić je definitivno najveće pojačanje Partizana!

Biografija krcata trofejima, individualnim i klupskim priznanjima, kao i dugogodišnji status A reprezentativca imali su magnetno dejstvo za predstavnike medija koji su ovog popodneva pohrlili u Humsku da izveste o poslu kakav nije viđen u srpskom fudbalu godinama. Da se fudbaler takve karijere vrati u ovdašnji često osporavan fudbal.

Sam čin predstavljanja pokazuje koliko je Bambi porastao. Pre deset leta, posle Prvenstva Evrope za mlade, dočekalo ga je tek nekoliko reportera u zadimljenim prostorijama FS Beograda, a današlje svanje bliceva i šum TV kamera ilustruje na najbolji način kakvu je karijeru u međuvremenu izgradio.

Karijeru asa koji još nije kazao poslednju reč.
Moj osnovni motiv je da igram u Partizanu u najboljim godinama. Nekoiko puta sam naglašavao da ću, budem li se vraćao, tu učiniti sad, a ne na zalasku karijere, kad ne budem bio na maksimum. Želja mi je bila da to najbolje fudbalsko doba bude baš ovde, među crno-belima“, rekao je 30-godišnji Tošić, neposredno posle potpisivanja trogodišnjeg ugovora.

Za razliku od provg mandata kad je nosio 17-icu, sad je zadužio dres broj sedam na poleđini, objavivši da ambicije sežu dalje od onoga što je uradio u prvom mandatu.
„Cilj svih ljudi u klubu i nas igrača je da prođemo grupnu fazu Lige Evrope. Uspeh je, sam po sebi, što je Partizan ušao u to takmičenje, ali ne sme samo učešćem da se zadovoljava. S obzirom na sve prikazano dosad, moramo da pružimo maksimum i prođemo grupu. Da napravimo jedan od najvećih uspeha u istoriji kluba“.