Balša Koprivica u opremi Partizan Mozzart Beta posle 98 dana

Mladi centar je u konkurenciji za meč protiv Igokee

Prvi put od drugog januara, u protokolu Partizan Mozzart Beta našao se mladi centar Balša Koprivica. Momak koji nije imao sreće ove sezone, prvo zbog preloma šake na meču Evrolige u Atini, a onda i mononukleoze. Ipak, sve je prevazišao i sada je ponovo uz tim u ključnom delu sezone. Danas možda dobije minute protiv Igokee ako se ukaže prilika.

Već neko vreme Koprivica trenira pošto je dobio potrebnu dozvolu doktora jer su rezultati testova posle preležane Mononukleoze bili dobri.

Ipak, sada ostaje da se vidi u kakvoj je formi mladi Balša koji je do sada odigrao samo šest mečeva u ABA ligi ove sezone, poslednji put protiv Zadra kada je zablistao sa 14 poena i sedam skokova. Bilo je to početkom januara, a već pred naredni meč u Evroligi pred Monako u Beogradu stigla je informacija da Balša ne može da igra zbog mononukleoze.

Zanimljivo da se sada vraća na parket baš posle još jednog okršaja sa Monakom. Partizan je u Kneževini obezbedio plasman u Top 8, a sada se u celu priču uključuje i Koprivica koji će pomoći ekipi koliko god je u mogućnosti.

Originalni tekst Mozzart Sport