Balša Koprivica: Samo čekam odobrenje doktora

Centar Partizana, Balša Koprivica, koji se povrdio početkom novembra, počeo je da trenira sa ekipom i uskoro bi trebao da se vrati na parket.

“Teško mi je bilo kada sam saznao da moram na pauzu i da povreda zahteva operaciju, ali gledao sam sve utakmice i shvatam gde mogu da pomognem ekipi kada se budem vratio na parket”, rekao je mladi centar Partizana za Mozzartsport.

On je otkrio da je situacija sve bolja iz dana u dan, a publika bi mogla uskoro da ga vidi na terenu.

“Krenuo sam da treniram pre nekoliko dana najnormalnije, sa ekipom radim “pet na pet”. Sada sledi kontrola, tačnije u petak ću poslati rendgen doktoru u Madrid koji će to pogledati. Prošlo je šest nedelja od operacije i on će mi dati zeleno svetlo da li mogu konačno da zaigram”.

Koprivica je odmah otišao kod vrhunskog specijaliste u Madrid gde je uspešno obavljena operacija, ruka mu je sanirana, a ista povreda više nikada ne može da mu se desi.

“Mislim da su mi na mesto preloma ubacili osam ili devet šrafova, tako da je to sve toliko fiksirano da više nikada ne može da se povredi. Imam još neki minimalan otok na šaci koji će da spadne i u nekim situacijama malkice osećam bol, ali to je sve normalno. Rečeno mi je da će sve biti za osam nedelja sanirano, ali da već posle šest mogu da krenem da igram i da normalno treniram”, rekao je Koprivica.

Originalni tekst B92.net