Babović i Lazović na čelu Partizana umesto Vučelića i Vazure?Karadžić i Đurić – ZA!

Uprava, napolje, neretko odzvanja na utakmicama Partizana ove sezone.

Petogodišnja suša kada su titule u pitanju, kao i slab start crno-belih, koji već posle četiri kola zaostaju sedam bodova za večitim rivalom Crvenom zvezdom izazvao je bes grobara, koji traže smenu čelnika kluba. Želju navijača već je ispunio dosadašnji sportski direktor Ivica Iliev, koji je se povukao iz Humske, a njegovim putem uskoro će krenuti predsednik Milorad Vučelić, kao i direktor Miloš Vazura, saznaje Srpski telegraf. Naime, poznati dvojac trebalo bi da podnese ostavku u narednim danima, a na njihovo mesto stiže sveža krv!

SVEŽA KRV

Vučelića, koji je na čelu kluba od 2016, trebalo bi da zameni poznati biznismen i otac nekadašnjeg fudbalera Stefana Babovića Milija, dok bi na Vazurino mesto došao bivši fudbaler Danko Lazović, koji je tokom dugogodišnje karijere u tri navrata nosio crno-beli dres.

Počasni predsednik FSS Tomislav Karadžić, koji je godinu dana predvodio crno-bele iz predsedničke fotelje (2007-2008), smatra da bi pomenuti dvojac bio dobro rešenje.

 Dobro zvuči. Posebno jer Lazović ima odlične relacije s UEFA – istakao je Karadžić.

Partizan poslednjih godina samo je bleda senka nekadašnjeg velikana koji je harao srpskim fudbalom. Crno-beli su poslednji put bili šampioni države u sezoni 2016/17, kada su osvojili duplu krunu. Nakon toga klub iz Humske podigao je još pehar namenjen prvaku Kupa Srbije u sezoni 2017/18. i 2018/19.

“SAMO DA OVI ODU”

Loša situacija u Humskoj boli nekadašnjeg prvog čoveka Dragana Đurića.

– Jedini sam pričao da stvari ne valjaju i to se ispostavilo kao tačno. Ako se uzme u obzir kakva je sadašnja uprava, od njih će svako biti bolji jer od njih nema gorih. Oni su uništili Partizan. Lazović i Babović su veliki partizanovci i iskreno vole klub, a upravo su nam takvi ljudi potrebni – poručio je Đurić, dok se Stefan Babović, Milijin sin, takođe oglasio za naš list:

 Mi bismo preuzeli klub samo ako se privatizuje, to je jedina opcija. U tom slučaju bismo znali šta i kako treba da se radi. Kako trenutno stoje stvari, šanse su vrlo male da moj otac preuzme Partizan – tvrdi Stefan.

Originalni tekst Republika.rs