Aranđel Stojković: Uvek nađemo snagu

Ekipa Voždovca se dva puta vraćala u igru, ali u trećem minutu sudijske nadoknade,  neverovatnim golom Aranđela Stojkovića, Partizan je ostvario izuzetno važnu pobedu.

 
Kao  ekipa ste ponovo pokazali karakter! Voždovac je uspeo da dva puta sustigne prednost i bilo je neizvesno do samog kraja na koju stranu će se „okrenuti“ utakmica.

O svom evrogolu, ali i o samoj utakmici, Stojković govori neposredno nakon meča.

Aranđele, zaista si odigrao odličnu  utakmicu i postigao veoma lep gol za pobedu!

„Da, zaita je odličan gol. Tako se namestilo – krenuli smo u kontru, a ja sam od početka te akcije trčao iz drugog plana, iza svih. Nadao sam se da će mi ta lopta doći. Na kraju je došla i ja sam pogodio”.

„Dva puta smo sticali i gubili tu prednost. Jako je teško vratiti se u život posle primljenog pogotka. Obično snagu dobije ta ekipa koja postigne pogodak. Mi smo, ipak, pronalazili dodatni motiv, dodatnu snagu i uspevali da tri puta povedemo na ovoj utakmici”.

U nedelju, na domaćem terenu, Partizan igra protiv Novog Pazara i ovo je način i da pozovemo navijače da dođu u što većem broju da podrže ekipu.

„Najvažnije je što smo mi upisali pobedu! Bilo ko da je postigao taj pogodak – značilo bi. Jako važna pobeda, ali sada je fokus na utakmici protiv Novog Pazara. Cilj je fokusirati se!“

Samed Baźdae je postigao drugi  gol  za redom?

„Baždar je ušao u odličnu formu. Postiže golove i to je najvažnije za jednog napadača, posebno kada je tako mlad. Želim mu da nastavi kako je i započeo”, zadovoljan završava Stojković.