Anđušić: Nije vama teže nego nama koji igramo

Košarkaš Partizana komentarisao je fotografiju na kojoj se vide nasmejana lica Alekse Avramovića i Alena Smailagića posle poraza od Zvezde.

Košarkaši Partizana poraženi su sinoć od Crvene zvezde u derbiju osmog kola ABA lige (90:74), što je ujedno bio prvi neuspeh ekipe Željka Obradovića u regionalnom takmičenju.

Ipak, na društvenim mrežama posle utakmice navijačima crno-belih najviše je zasmetao kadar posle samog meča prilikom pozdravljanja košarkaša dve ekipe. Na njima su se mogli videti nasmejani Aleksa Avramović i Alen Smailagić koji se grle sa Miroslavom Raduljicom i drugim igračima Zvezde.

Oni smatraju da to nije korektno i tražili su reakciju kapitena i zamenika kapitena crno-belih, Danila Anđušića, a on im je odgovorio na Tviteru nezadovoljan što se uopšte polemiše oko toga. Smatra da je ekipa dala svoj maksimum i da je igračima sigurno teže nego samim navijačima.

 Kažete ponašanje? Da li znate da je Smajli igrao sa polomljenim prstom? Da Avram trenira više nego što treba nekada da se što pre vrati, iako je bio u gipsu četiri meseca?! Svako na svoj način podnosi poraz, ali verujte, nije vam sigurno teže nego nama koji igramo – napisao je Danilo Anđušić.

Originalni tekst Telegraf.rs