Aleksandar Isailović: POKUŠAVAM DA ZAMISLIM KAKO JE IGRATI PRED PUNIM JNA!?

Naš prijatelj i saradnik sajta, gospodin Damir Đorđević iz sportske mreže”SportNet”, poslao nam je zanimljiv intervju sa mladim Aleksandrom Isailovićem, inače sinom bivšeg Partizanovog igrača, Dragana.

Intervju vam prenosimo u celini:

Naš član, Aleksandar Isailović ovog leta napustio je redove Benfike i vratio se u klub iz kog je ponikao -Valjadolid.

Očevim stopama, mladi reprezentativac Srbije koji ima i dvojno državljanstvo ( Španija – Srbija) terorisaće mreže u narednom periodu u Španiji. “Klasična devetka” je za SportNet govorio o predhodnim mesecima, Portugaliji, Benfiki, reprezentaciji Srbije muzici koju sluša, ali nije izostavio i da pomene veliku ljubav prema Partizanu.

Povratak u matični Valladolid…. kakav je osećaj?

-Posle svega ovoga, vezano za virus, u Valladolidu sam od sredine marta, tako da sam izrazio želju da ostanem u kući u svoj ovoj neizvesnosti šta će biti sa fudbalom i sportom. Zaista sam srećan i motivisan.

Kako si proveo vreme u Benfici i da li si se družio sa ” Balkancima” u timu?

– Kada me pitaju kako je biti u karantinu ovih meseci, odgovaram da mi je lakše bilo kući jer u akademiji je kao u karantinu. Sa našima sam imao kontakt jer sam dosta puta bio pozvan da treniram sa A i B timom. Sve su to ok momci.

Stara tradicija je da svaki novi igrač Benfike na večeri otpeva po jednu pesmu. Koju si ti izabrao?

Ja sam otpevao jednu špansku pesmu , muzika Flamenka, jer su te reči razumeli a i našu muziku slušam kad dolazim da igram za našu reprezentaciju.

Po pitanju reprezentacije Srbije, kakva su ti očekivanja?

U kontaktu sam sa našim stručnim štabom. Zadnji skup smo trebali imati je bilo 21. aprila a i sami znate nije se mogao održati iz poznatih razloga. Imamo planirane skupove krajem avgusta, u septembru i oktobru ali je sve još neizvesno…

Znamo da ti je krv “crno-bela”. Da li možemo očekivati da jednog dana nastaviš gde je tvoj otac Dragan stao?

-Znate i sami da se motivišem očevim golovima iz Partizana i često pustim “grobarske” navijačke pesme sa punim stadionom i pokušavam da zamislim kakav je osećaj igrati u takvoj atmosferi….Nikad se ne zna da li će me put naneti kroz Humsku…

SportNet je još 2018. prepoznao tvoj potencijal i pozvao te u svoju porodicu. Kakvi su ti utisci o SportNetu?

– Hvala Vam na tome, vidim da se “familja” širi sve više i drago mi je. Kada budem dolazio U Beograd obavezno ćemo se svi videti, da vas sve pozdravim. Sve najbolje svima, veliki pozdrav , a ovde u Valladolidu kazu AÚPA PUCELA

Tekst/Volimpartizan.rs, SportNet