Aleksandar Džikić:Vidimo se za 14 dana

Zvanični sajt KK Partizan NIS

Na konferenciji za medije nakon meča, trener crno-belih Aleksandar Džikić je poručio da će Partizan morati da vrati seriju ponovo u Zagreb.

“Izgubili smo, to je prvo, 1:0 za Cedevitu. Dobro su se spremili, kao da su gledali sinoć trening, ne daj Bože. Što se nač tiče, prvo i drugo poluvreme bili smo malo drugačiji. U prvom su oni šutirali 20 penala i bili na plus 19, u drugom nisu i bili smo na dve lopte, što ne umanjuje njihovu pobedu. Imamo jedan problem što mi stvarno volimo da dođemo ovde, pa ćemo morati da se vratimo”. – rekao je Džikć.

Upitan da prokomentariše zašto veruje da će se serija ponovo vratiti u Zagreb, trener Džikić je poručio:

“Zato što verujem u ovo što radimo. I da se ne vratimo neće biti katastrofa. Bila je dobra utakmica, uspeli smo da se vratimo u meč. Vidimo se za 14 dana”. – istakao je trener crno-belih.

Bek Partizana NIS, Džamont Gordon, se vratio u tim posle oporavka od povrede. On je nakon meča izjavio da su crno-beli morali da odigraju bolje u prvom poluvremenu.

“U drugom poluvremenu smo igrali prilično jako. Mislim da ako u revanšu budemo igrali jako kao što smo igrali u drugom poluuvremenu, imaćemo šansu da pobedimo”. – zaključio je Gordon.