Albert Nađ: Bez Jovanovića ne bismo bili ni drugi

Trener Partizana Albert Nađ rekao je da je njegov tim, uprkos pobedi, prvoj posle više od mesec dana, pokazao slabosti u igri i pohvalio je golmana Jovanovića.

Crno-beli su savladali lučansku Mladost u Humskoj 3:0 i dva kola pre kraja vratili se na drugo mesto koje im je nakratko preoteo TSC.

Rezultat od 3:0 posle svega što se dešavalo ovog popodneva u Humskoj nije realan pokazatelj odnosa snaga. Partizan je imao mnogo više problema nego što rezultat na to ukazuje.

“Možemo da budemo samo rezultatom zadovoljni. Mislim da smo imali neku dominaciju u prvom poluvremenu, ali isto tako mislim da je protok lopte bio spor. Mladost se u prvom poluvremenu izuzetno dobro branila, vratila se na 25-30 metara gde mi nismo imali onaj protok lopte kakav je bio u Kruševcu gde smo imali mnogo više šansi a nismo uspeli da ostvarimo pobedu”, rekao je Nađ posle meča.

Nije propustio da apostrofira ulogu golmana Jovanovića koji je još jednom briljirao među stativama.

“Moram opet da pohvalim Acu koji je, ne znam koji već put, fantastičmo reagovao kod rezultata 1:0 za nas, odbranio zicer Lučanima i to se ponavlja od početka prvenstva praktično. Moramo da budemo objektivni i reći da nije njega, verovatno bismo sada pričali o nekoj drugoj poziciji na tabeli. Sve u svemu moramo da popravimo mnogo, da brže igramo, a kada to kažem ne mislim da trčimo brže već jednostavno da lotpa ide brže, sa što više dodira da ugrožavamo protivnika. Da li ćemo to uspeti da promenimo u narednom periodu, mislim da je vrlo kartak period za tako nešto, jer je u narednom periodu najbitnije da postignemo rezultat koji želimo”.

Originalni tekst B92.net