A u Evroligi – ”Svi pričaju o Partizanu!”

Dok traje polemika na relaciji Partizan – KLS…

2023 Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

2023 Predrag Milosavljevic/Starsport.rs

Sastanak predstavnika evroligaških igrača održan je u Barseloni, gde je Partizan predstavljao Danilo Anđušić.

Po povratku u Beograd, iskusni šuter je u razgovoru za klupsku televiziju otkrio zanimljivu informaciju da je spektakularna prijateljska utakmica između Partizana i Fuenlabrade (93:63) odigrana pre nekoliko dana na otvorenom terenu na Tašmajdanu izazvala oduševljenje i u Evroligi.

”Neverovatan odziv je imalo to na Tašmajdanu. Kada sam se pojavio na sastanku u Evroligi svi su pričali o tome i kakav je spektakl bio. Pokazali smo još jednom da napredujemo i na polju marketinga i da smo pravi brend u Evropi. Drago mi je što vidim da postavljamo standarde”, rekao je Anđušić

O čemu se još pričalo na sastanku?

”Izgledalo je sjajno, da sednemo zajedno sa upravom Evrolige i popričamo na koji način takmičenje može da se podigne na veći nivo. Drago mi je zbog toga što su igrači puno slušani, tražilo se naše mišljenje u kom smeru bi trebalo sve to da ide. Generalno, bio je pozitivan sastanak pošto je Evroliga prošle godine napredovala po svim mogućim parametrima, zajedničkim snagama se trudimo da sve dovedemo na još veći nivo”, objasnio je Anđušić.

Originalni tekst Sportske net