STIGLI REZULTATI TESTOVA

Rezultati ovog testiranja, kao i prethodnog su pokazali da niko od igrača, članova stručnog štaba i zaposlenih nije pozitivan na Covid-19

Pred nastavak prvenstva Linglong Superlige Srbije i početak 27.kola, FK Partizan je još jednom pristupio merama zaštite i preporuke od strane Vlade Republike Srbije i medicinske struke time što je drugi put za dve nedelje, a u saradnji sa Gradskim zavodom za zaštitu zdravlja u Beogradu testirao sve zaposlene na SC Partizan – Teleoptik, prvotimce i stručni štab crno-belih, kao i članove klupskih medija koji su u stalnom kontaktu sa igračima na Covid-19.

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Uporedo sa sprovođenjem svih mera zaštite, socijalne distance, maski, rukavica, ograničenog broja novinara i drugog osoblja na stadionu Partizana, tokom odigravanja trening utakmica, testove na koronavirus uradili su i zaposleni u fudbalskom klubu sa adresom u Humskoj 1. Rezultati ovog testiranja, kao i prethodnog su pokazali da niko od igrača, članova stručnog štaba i zaposlenih nije pozitivan na Covid-19, odnosno da su svi rezultati negativni.

– FK Partizan već godinama sarađuje sa Gradskim zavodom za javno zdravlje Beograd gde u svakom trenutku odgovorno pristupamo novonastaloj situaciji. Podsećanja radi, igrači Partizana su pre više od deset godina vakcinisani i protiv virusa S.A.R.S. – ističe klupski lekar g. Sead Malićević.

Tekst preuzet sa portala Espreso

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *