Partizanov totalni preokret za prva tri boda, prvenac Čolića (VIDEO)

Pobeda Partizana, tri boda se pišu.

Partizanov totalni preokret i penal zbog kog će se dići prašina!

Prvi bodovi za Partizan u ovoj sezoni i to na veoma teškom gostovanju u Kruševcu. Crno-beli su slavili sa 1:3 i to nakon totalnog preokreta, na poluvremenu je Partizan gubio.

Napredak je bio opasniji po gol u prvih 20-ak minuta, iako je Partizan imao daleko više loptu u svom posedu. Kruševljani su pretili iz kontranapada, posebno preko Oumarua koji je bio prilično opasan.

Imao je i Vitas jednu lošu intervenciju, a Partizan je na drugoj strani ređao – kornere.

Kočića je delilo nekoliko santimetara od gola u dva navrata posle kontri, oba puta je dobro intervenisao golman Partizana Popović, a još većih uzbuđenja nije bilo sve do 45. minuta.

Onda u 45. minutu odličan pas Oumarua, Kočić je prebacio Popovića, a gol je sprečio Ostojić. U istom minutu na drugoj strani Sadik je lomio protivnika što možete videti i na naslovnoj slici, ali je bio izblokiran.

Samo minut kasnije, gol u mreži Partizana, Popović je bio nemoćan nakon što je pojačanje Napretka Kočić dobro reagovao, rolao loptu i postigao svoj prvi gol za Kruševljane.

Šok za crno-bele je trajao samo tokom pauze, onda je Savo Milošević napravio ključnu izmenu za izjednačenje. Ušao je Lazar Marković, dobio loptu sa desne strane nakon samo 40-ak sekundi drugog poluvremena i glavom skrenuo loptu u mrežu. Ipak, tom prilikom se povredio i on, i golman Napretka Živković, pa su u igru nakon ove situacije ušli golman omladinac Jordanov, kao i Čolić na drugoj strani.

Lazar Markovic

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Falili su Partizanu večeras bolji Suma i Asano, nisu pokazali ono što se od njih očekuje.

Mrkić je propustio odličnu šansu, Vitasa je lomio u kaznenom prostoru, ali je prebacio gol. Na drugoj strani Natho pokušava iz slobodnog udarca, lopta je prohujala preko gola.

I onda 85. minut, penal za Partizan nakon izvedenog 13. kornera crno-belih. Miroljub Kostić je držao za dres Vitasa, a Grujić pokazuje na belu tačku. Natho siguran – 1:2!

Biće mnogo polemike oko ovog gola.

U nastavku Milošević je poslušao svog asistenta Ćurčića i uveo Šćekića umesto Sume, a crno–beli stižu i do trećeg gola.

Sadik je napravio pravu malu minijaturu, oslobodio se četvorice čuvara, pokušao i da postigne gol, ali mu je udarac izblokiran. Ipak, lopta stiže do Čolića koji postiže svoj prvenac!
BIlo je to u petom minutu nadoknade, do kraja nismo videli više apsolutno ništa bitno.

Dakle, Partizan je preživeo Kruševac, daleko teže nego što to rezultat pokazuje.

Izvor Sportske net