OSTOJIĆ I DALJE U NEMILOSTI Osveta Partizana zbog neoproštenog duga?

Maxbet sport piše…

Pre nešto više od godinu dana Bojan Ostojić je postigao pobedonosni gol za Partizan protiv Vojvodine. Bio je to njegov jedini superligaški gol za tim iz Humske, a sve što se dešavalo od zimus do danas, neshvatljivo je i mnogim navijačima crno-belih.

Bilo je dosta govora da će Ostojić ovog leta napustiti klub, imao je ponudu sa Kipra, ali nit je otišao, niti igra za Partizan. On je za Maxbetsport pojasnio kakva je trenutna situacija.

 Iskreno, radim kao što sam radio i prvog dana. Na treneru i stručnom štabu je da odluči ko će igrati, a ko ne. Istina, malo sam sklonjen sa strane, radim posebno na drugom terenu u odnosu na ekipu. Ja sam oduvek bio profesionalac, na meni je da radim svoj posao najbolje što mogu, a na treneru je da odlučio da li je to dovoljno – kaže Ostojić.

Jeste li razgovarali sa trenerom Mirkovićem od kako je imenovan na mesto šefa stručnog štaba?

– Imali smo otvoren razgovor, ali znate kako, to što smo pričali treba da ostane među nama. Videćemo šta će biti u narednom periodu. Mirkovića izuzetno cenim, pre svega zato što je pošten i korektan i što je odličan trener, što je pokazao u periodu od kako je sa nama. Videćete, on nije samo trener za Superligu, on je stručnjak evropskog kalibra!

Šta planirate u narednom periodu?

– Ostaje mi samo da treniram i da verujem da ću uskoro dobiti priliku. To je sve što mogu u ovoj situaciji. Red, rad, trening. Ostalo mi je još godinu dana ugovora sa klubom.

Da li je tačna informacija da je klub tražio od vas da oprostite dug koji imaju prema vama, da ste to odbili i da je to razlog što ne igrate?

 Ne bih pričao na tu temu. Želim da neke stvari ostanu samo za mene. Verujem u sebe, to je sve što mogu da kažem u ovom trenutku – rekao je Ostojić.