OGNJEN JARAMAZ:DA DOĐEMO DO TROFEJA

KK Partizan KK Budućnost

Posle sjajnih partija u crno-belom dresu, Ognjen Jaramaz dobio je poziv selektora Igora Kokoškova za februarski prozor kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Za početak, očekivanja od Kupa?

– Iskreno se nadam da ćemo ponoviti uspeh od prethodne godine. Iza nas je veoma naporan period, od kog smo pokušali da se oporavimo u prethodna tri dana i da se pripremimo za prvog narednog protivnika, a to je Borac. Nadam se da ćemo proći dalje, pa ćemo se usput pripremati za naredne protivnike, koliko nam vreme dozvoli. Ambicije su da dođemo do trofeja. Mislim da možemo, ali to ne znači da će biti lako.

KK Partizan, KK Darušafaka
KK Partizan, KK Darušafaka

Dobio si poziv selektora?

– Veoma mi to znači. Podstiče me da nastavim da radim. Kada uporedim svoje igre sada sa vremenom kada sam došao u Partizan pre godinu dana, mislim da sam napredovao. Zahvalan sam na pozivu.

Prošao si sve mlađe reprezentativne selekcije, ali evo te sada i u seniorskoj reprezentaciji?

– Mnogo mi znači. Nastupao sam za mlađe selekcije. Imao sma sreću da sa reprezentacijom do 20 godina osvojim Evropsko prvenstvo. Specifičan je osećaj osvojiti nešto sa nacionalnil timom, zaista je lepo. Došlo je vreme da igram kvalifikacije sa seniorskim timom, a nadam se da će doći i vreme kada ću osvojiti neki trofej upravo sa seniorskom selekcijom – zaključio je Ognjen Jaramaz.

Tekst preuzet sa portala Blic sport