Gol -aut “majstor” dobio “poklon” za penziju i šansu da još jednom ošteti Partizan

Da nije tužno, bilo bi smehotresno !

Čovek koji je, sa svojim kompanjonom (trenutno u istrazi)  “prevideo” aut od pola metra na derbiju, sudija koji je iz svečane lože pratio utakmice tima za koji navija, osoba koji je kao “poklon” pred penziju dobio priliku da sudi svečarsku utakmicu protežirane ekipe, GLE ČUDA I IZNENAĐENJA (za naivne) delegiran je da sudi finale Kupa.

Dakle, u sredu ništa neće biti “deo slobodnog sudijskog uverenja” nego SMIŠLJENO I PLANSKI urađeno i isplanirano.Ne tvrdimo ništa, samo ZNAMO, da, ako bilo šta bude od “sumnjivih situacija” i ” sudijske volje”, odsudiće se po “pravilu gol-aut linije”.

Tako je ovaj sudija zadojen, izvežban i istreniran.A to da li će posle ove utakmice u penziju, na radno mesto u FSS ili, sa gol-.aut kompanjonom, u istragu, to ovakve “ljudske sklopove” mnogo ne dotiče.

Važno je da se “posao” odradi.,za one koji Surdulicu vide kao idealno mesto za završetak jednog takmičenja i finiš svojih perfidnih namera.

ZATO MOMCI NA TERENU POKAŽITE DA, SAMI PROTIV SVIH,.MOŽETE DO TROFEJA !!!

 

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Pa ceo Novi Sad poznaje ovog svercera rakije sa kvantaske pijace, meni samo nije jasno DO KADA ce Partizan voditi ove mumije,ovi cutolozi i klimoglavci vucicevi, koji ne smeju pisnuti ma sta da nam se radi.Zna se dobro cije je sve maslo i ko o svemu odlucuje,ne mislite valjda da dr. sa poternice moze i sme da uradi nesto bez da pita vucica,isto kao i mafijasica iz zeleznika i sva ostala bulumenta.Ali ovi nasi jadnici smeju da pricaju o Maji,o Obradovicu o tvorzicu…ali ajd da ih cujes da spomenu vucica-SIPAK BATO,ime gospodara koji ih je doveo tu ne spominje se po cenu zivota.Cak se placaju “vodje” navijaca da se ne skandira “vucicu pederu…” jer ako ne bude tako nece dobiti ni one mrvice sponzorstva od drzave koje dobijaju.Ne smeju oni ko ljudi da izadju i kazu da stoka iz rupe vec deset godina dobija,prvo 4 a sada 5 miliona evra godisnje,plus reket od svih firmi koje nesto znace u Srbiji.I onda se neko pita da li oni to znaju-PA NARAVNO DA ZNAJU ali ne smeju da pisnu jer ih je ista ta lopuza dovela tu gde su.A navijaci???STA TO BESE NAVIJAC PARTIZANA ILI TI GROBAR????

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *