Portugalac koji je zavoleo Partizan: ”Neopisiva avantura! Večno hvala velikanu Igoru Duljaju!”

Otišao je zajedno sa Duljajem.

Nije samo Igor Duljaj ovih dana morao da napusti Humsku, nego i jedan od njegovih najbližih saradnika, mladi portugalski trener Bruno Fidalgo.

Novi šef struke Albert Nađ je odlučio da u stručni štab dovede svoje ljude od poverenja, izbor je pao na dva Miroslava – Vulićevića i Čermelja, a za Fidalga tu očigledno više nije bilo mesta.

Na rastanku od Partizana, Fidalgo je na Tviteru izneo svoje utiske koje nosi iz Humske i biranim rečima je opisao svoju saradnju sa Duljajem.

”Iza snova koji ostaju na čekanju ostaće priča o neopisivoj avanturi koja je lako mogla imati drugačiji ishod. Borba za Partizan zahtevala je svakodnevnu prilagodljivost, za razliku od svega što sam ikada doživeo.

Trijumfi i velika dostignuća biće zabeleženi u našim životima koje smo promenili. Večno hvala velikanu Igoru Duljaju i svima koji su doprineli da se borimo za ovaj veliki klub pored njega.

Na kraju, želim igračima da završe ono što smo započeli i brzo osiguraju plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Oni to zaslužuju!

Hvala svim strastvenim navijačima koji nas nikada nisu pustili da hodamo sami”, poručio je Fidalgo, a na kraju je na srpskom napisao:

”Hvala”.

Originalni članak: Sportske net