Čelnici Partizana, Zvezde i sudije na sastanku sa prvim čovekom FSS

Predsednik Partizana Milorad Vučelić i njegov kolega na drugoj strani Zvezdan Terzić stigli su u prostorije FSS da razgovaraju sa prvim čovekom Saveza Slavišom Kokezom

Bliži se “večiti derbi”, krenulo je sitno odbrojavanje, a da bi sve bilo kako treba na najvećoj svetkovini srpskog fudbala pobrinuli su se čelniici naša najveća dva kluba u saradnji sa sudijskom ekipom.

Naime, predsednik Partizana Milorad Vučelić i njegov kolega na drugoj strani Zvezdan Terzić zajedno sa sudijskom trojkom pred 161 “večiti derbi” stigli su u prostorije FSS da razgovaraju sa prvim čovekom Saveza Slavišom Kokezom.

Reč će biti o suđenju i ponašanju samih aktera, kako bi u nedelju uživali u večitom derbiju. Nema sumnje da će naš najbolji sudija u odsustvu Milorada Mažića mladi i perspektivni Srđan Jovanović odraditi dobar posao sa svojim pomoćnicima.

Samo da se još igrači i navijači pokažu u najboljem svetlu i onda ćemo moći da kažemo da je srpski fudbal na pravom putu posle plasmana Zvezde u grupnu fazu Lige šampiona i Partizana u Ligu Evrope.

Sudijska trojka foto: N.Paraušić

Tekst preuzet sa portala Večernje novosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *