Zek Ledej se emotivno oprostio od Partizana: Od poslednje rečenice će mnogi Grobari zaplakati!

Amerikanac će od naredne sezone igrati za Olimpiju iz Milana

Zek Ledej i zvanično nije više član Partizana, a iskoristio je priliku da se na lep način, preko društveniih mreža, oprosti od svoje crno-bele porodice.

– Zaista, hvala Vam od mene i moje porodice za prethodne tri godine. Bila je to sjajna avantura, uz neke teške i mnoge lepe momente, rastao sam u životu uz njih. Hvala zemlji Srbiji što me je ugostila i što sam se osećao kao kod kuće. Hvala Grobarima koji su me naučili pravoj strasti i verovanju koje može jedna navijačka grupa da ima. Ono što možete da uradite je neverovatno i u momentu je nemerljivo – napisao je Ledej, pa nastavio:

– Hvala svim saigračima i stručnom štabu na tri godine prijateljstva i neverovatnih sećanjima koje smo izgradili kroz rad i glad za najvećim visinama. Hvala medicinskom osoblju i klubu, hvala za rast od Evrokupa do Evrolige i hvala na velikoj podršci od dna do vrha. Najviše, hvala treneru Obradoviću koji je verovao u mene. Ekstremno sam zahvalan što si me učio i što si mi pomogao da rastem kao osoba u poslednje tri godine – napisao je Ledej, a onda na srpskom zaključio:

– Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek. Volim te, Partizane – zaključio je Ledej.

Amerikanac će od naredne sezone igrati za Olimpiju iz Milana.

Originalni članak: Telegraf.rs