Zbog čega Fudbalski klub i Košarkaški klub Partizan nemaju dobar odnos?

O tome je govorio prvi čovek košarkaša “crno-belih” Ostoja Mijailović.

Nije tajna da u Jugoslovenskom sportskom društvu Partizan odnosi između fudbalske i košarkaške sekcije nisu na najvišem nivou.

O tome je, između ostalog, govorio i predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović koji se u opširnom intervjuu za Sportal jutro osvrnuo i na funkcionisanje čitavog sportskog društva.

“Članovi sportskog društva Partizan poslednju deceniju ruše istoriju Partizana. Oni su osvojili toliko malo trofeja u tom periodu da je to nedopustivo za veličinu brenda kakav je Partizan. Prvo treba da se rekonstruiše Jugoslovensko sportsko društvo Partizan, u suprotnom taboru to mnogo bolje funkcioniše nego kod nas. Zvezdan Terzić je nedavno izabran za predsednika SD Crvena zvezda, oni to rade mnogo bolje, kod nas vlada jedno nejedinstvo, ljudi ne sarađuju jedni sa drugima. Mene trenutno zanima samo Košarkaški klub Partizan, tako da me ne trenutno ne interesuje mesto u FK Partizan. Nemam dobar odnos sa čelnicima fudbalskog kluba, to je tako praktično od početka mog mandata”, ne krije Mijailović.

Odgovorio je prvi čovek “crno-belih” i na pitanje o odnosima sa najvećim rivalom, Crvenom zvezdom, tačnije njenim predsednikom Nebojšom Čovićem.

“Mislim da je predsednik našeg gradskog rivala (op. aut. Nebojša Čović) sam sebi dovoljan. Ja sam mu u životu totalni višak, neka se bavi sobom i svojim pričama, a ja ću da radim svoj posao”, kratak je bio Ostoja Mijailović.

Originalni članak: Sportske net