Zanimljiv komentar trenera Partizana posle remija u Češkoj: Kao Seltik – Partizan!

Partizan je veoma zanimljivom utakmicom započeo svoje drugo učešće u grupnoj fazi Lige konferencija. Crno-beli su gubili 2:0 posle prvog poluvremena, imali igrača manje zbog isključenja Belića u 22. minutu, ali su u nastavku preokrenuli na 3:2 u svoju korist, da bi u finišu ekipa slovackog uz dosta sreće stigla do konačnih 3:3.

Svoje prve utiske posle meča trener Partizana Gordan Petrić je izneo u izjavi za TV Arena sport.

”Pre meča sam najavio da nas očekuje klasično engleska utakmica. Sve te neke golove smo primali iz skoka. Nismo reagovali kako treba u prvom poluvremenu, u drugom je to bilo bolje, žao mi je što momci nisu izdržali do kraja.

Ovo može da se poredi sa onom utakmicom Seltik – Partizan 5:4, bila je napeta atmosfera i na terenu i van njega, žao mi je što nismo uzeli sva tri boda, ali svaka čast momcima”, izjavio je Petrić.

Sve navijače zanima šta je Petrić rekao igračima posle očajnog prvog poluvremena.

”Bilo je i slabijih naših utakmica, pogotovo u Novom Sadu i Kragujevcu… Šta sam im rekao? Smirio sam ih i rekao da moraju nešto da urade, nisam dizao paniku u svlačionici, samo sam ih smirio. Napravili smo možda neke nelogične zamene sa Andradeom na desnoj strani i žao mi je što nismo uzeli sva tri boda”, izjavio je Petrić.

Na kraju je prokomentarisao i isključenje Kristijana Belića i da li je sudija možda prenaglio kada mu je pokazao direktan crveni karton.

”Da li je prenaglio, ne znam, treba da se pogleda snimak, ali Kristijan je igrač takvog temperamenta. Videćemo da li će to izbaciti u narednom periodu, takav je tip igrača i naravno mora više da razmišlja. Ali kad bi Kristijan izbacio to što ima, tu agresivnost, on više ne bi bio Kristijan. Glava mu je bila dole u svlačionici… Imaće on još ovakvih utakmica, a na njemu je samo da razmisli kada treba da ide ovako agresivno, a kada ne. Čestitke i njemu za ono što je uradio u prvih dvadeset minuta, ali i za prethodne utakmice”, izjavio je Petrić.

Originalni članak: Sportske net