Više od tri sata uživanja i radosti na Dečijoj tribini(FOTO GALERIJA)

Uspešno je u danu za nama počela Partizanova evropska avantura u Evropi pred domaćim navijačima, eliminisan je azerbejdžanski Sabah u istorijskom meču koji je pratilo 14.255 navijača, među kojima su možda i najglasniji bili mališani sa Dečije tribine.

Nikada naš Partizan u istoriji nije uspe da stigne zaostatak od 0:2 iz prve utakmice nekog evropskog takmičenja, ali ovoga puta je ekipa trenera Igora Duljaja tu tradiciju obrisala gumicom.

Tražio je šef stručnog štaba od navijača da pruže podršku njegovim igračima, jer, ističe to uvek, upravo su pristalice Parnog valjka pokretačka snaga ovog tima, što se videlo i u četvrtak uveče. Od prvog sudijskog zvižduka, pa sve do trenutka kad je Aleksandar Jovanović i drugi put, u ponovljenom pokušaju, uspeo da zaustavi udarac sa bele tačke Namika Alaskarova. A tada se ta podrška pretvorila u veliko slavlje.

Tri sata je trajao meč protiv tima iz Azerbejdžana i tri sata su mališani iz Beograda, Sremske Mitrovice, Brčkog i mnogih drugih gradova iz zemlje i regiona zdušno navijali za svoj tim. Među njima su bili i drugari iz Temišvara i Kalgarija iz Kanade, koji su oduševljeni onim što su bili deo jedinstvenog doživljaja kakav pruža samo Dečija tribina.

Najmlađih navijača Partizana sinoć je bilo oko 1.800 i za njih nije bio problem ni to što je samo nekoliko minuta nedostajalo da se meč u hramu fudbala završi posle ponoći. Za njih je to bio samo razlog više da uzbuđenje bude na najvišem mogućem nivou. To je dan koji će zauvek pamtiti, jer boravak na Dečijoj tribini, uz pobedu Partizana i to na ovakav način, je nešto što se ne zaboravlja.

Mali Partizanovci, veliko vam hvala, vidimo se ponovo na vašoj i našoj Dečijoj tribini !

Učesnici Dečije tribine1. Omladinska škola FK Partizan2. Omladinska škola FK Teleoptik      3. ŠF FK Partizan Crno-bele bebe4. South West United Soccer Club, Kalgari, Kanada5. ŠF Panta, Vranovo6. ŠF Imperial, Beograd7. ŠF Dribling, Beograd8. ŽFK Požarevac9. Sportsko udruženje Olimpiko, Jarak   10. FK Trgovački, Sremska Mitrovica11. FK Mladi Radnik Radinac12. AF Bogunović, Beograd13. FK Slavija, Kovačica14. Škola sporta Olimpiko Kids, Brčko15. FK Majevica, Lopare16. ŠF Evrogol, Pelagićevo17. ŠF Selters, Mladenovac18. ŽFK Proleter, Zrenjanin19. ŠF Spartans, Beograd20. ŠF Rudanka, Velika Bukovica21. FK Slavija, Pivnice22. FK Petlić, Smederevo23. Klub navijača FK Partizaniz Inđije24. Udruženje prijatelja i navijača FK Partizan 055 iz Ugljevika25. Bokserski klub Partizan 26. AF Tika Taka, Šabac27. FK Trgovački, Sremska Mitrovica28. FK Obrenovac 190529. Klub prijatelja Partizana iz Vrbasa30. KMF Mungosi, Beograd31. ŽGFK Lavice, Dubočica32. OFK 14 Juli, Grdelica33. FK Dinamo, Pančevo34. ŠF Zvezdica, Beograd35. OFK Ivanča, Aranđelovac36. FK Sirig37. ŠF Despot, Velika Plana38. Biciklistički klub Partizan39. FK Điroda, Temišvar

Zvanični sajt FK PARTIZAN

OSTALE VESTI