Video Partizana kao najava derbija, sa sve skrivenom porukom!

Poznato je da su najvatrenije pristalice crno-belih u ratu sa rukovodiocima kluba iz Humske

Bliži nam se 173. večiti derbi u fudbalu. U subotu će na teren stadiona Rajko Mitić istrčati fudbaleri Crvene zvezde i Partizana naoštreni za duel koji može da odluči pitanje prvaka Srbije za ovu sezonu.

Tim povodom je na društvenim mrežama Partizana objavljen zaista sjajan video u kom se vide prizori Beograda, igrači kluba, detalji sa prethodnih utakmica, uz zaključak: Zato daj maksimum Partizane!

Ovaj deo su odmah zapazili navijači crno-belih jer su početna slova ZDMP, ona zbog kojih se podigla velika frka oko izjava Matijasa Lesora.

Snimak uglavnom prati i huk sa tribina, onaj koji prave navijači crno-belih tokom mečeva. Isti oni navijači koji već duže vreme vode rat sa rukovodstvom kluba i koji žele da njihovu svetinju preuzme neko sposoban da to radi.

Zbog toga je svim navijačima i zaigrao osmeh na licu i nekako im je bilo toplo oko srca, kada su zapazili jedan detalj u snimku. U centru pažnje je Aldo Kalulu koji daje gol Zvezdi i trči ka tribina sa navijačima Partizana. I tako dotrčava do tribine, a na ogradi stoji transparent “Uprava napolje”.

 

Da li je reč o nepažnji onog ko je montirao video ili je iskusno provučena skrivena poruka nije poznato, tek Grobarima je baš prijalo da vide to u objavi kluba za koji navijaju.

Originalni članak:24sedam.rs