“VELIKI KORAK ZA NAS” Košarkaši Partizana oduševljeno dočekuju Evroligu (VIDEO)

Alen Smailagić i Uroš Trifunović posetili su Partizanov košarkaški kamp na Zlatiboru.

Alen Smailagić i Uroš Trifunović bili su gosti popularnog kampa crno-belih koji se i ovog leta održava na Zlatiboru, gde su se družili sa mališanima.

Nakon što su svima “udelili” autogram, sliku i uspomenu na prelepo druženje, košarkaši su dali i kratke izjave za klupsku televiziju.

 – Počeo sam da se spremam za novu sezonu i iskoristio sam šansu da dođem da pozdravim nove nade našeg kluba. Imao sam operaciju i oporavak, tu sam da pomognem ekipi koliko budem mogao. Evroliga je veliki korak za nas, pogotovo za mlade domaće igrače koji imamo mnogo toga da pokažemo”. rekao je Smailagić. 

Nadovezao se i Trifunović:  

– Pokušavam da ispoštujem svako dete, jer sam i ja isto bio dete koje je dolazilo i htelo da se slika. Zaista mi je drago kada vidim da neko želi da se slika sa mnom, da mu dam potpis… Hvala Bogu operacija je završena kako treba, sada sam se vratio na trening i pokušavam da se što brže i bolje oporavim za narednu sezonu. Kada igrate košarku, Evroliga je najveći mogući nivo i to je veliki izazov za sve nas koji ćemo prvi put da igramo to takmičenje. Mislim da treba da uđemo i da damo sve od sebe” dodao je Uroš Trifunović.

Originalni tekst: Sporta.blic.rs