Vazura: Partizan je brutalno pokraden, Vučić je skočio u bazen, hoće li se oglasiti sada Dragiša Binić?

Telegraf sport

FK Cukaricki - FK Partizan, Milorad Vučelić i Miloš Vazura

Fudbaleri Partizana remizirali su protiv Zemuna sa 1:1 i sada sada zaostaju za Crvenom zvezdom 11 bodova na tabeli Superlige Srbije.

Jedan od razloga za ovakav ishod je sumnjiv penal koji je iznudio Nemanja Vučić, jer je delovalo da kontakta uopšte nije bilo.

Spas je ekipi Miroslava Đukića doneo Saša Zdjelar u poslednjim sekundama meča, a na odluku sudije Santrača je revoltirano reagovao generalni direktor Miloš Vazura.

– Partizan je brutalno pokraden! Sudija je odlučio koji će rezultat biti na ovom meču. Jasno nam je stavljeno do znanja kako će se sudije ophoditi prema Partizanu do kraja sezone. Kontakt apsolutno nije postojao, vidi se na snimku, a sudija je bio u blizini, znači da nas je namerno oštetio. Videlo se s tribine, a kamoli na terenu – rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura za Informer.

Vazura je prozvao potpredsenika FSS Dragišu Binića i naglasio da je Partizan bio za uvođenje VAR tehnologije.

– Nadam se da će Dragiša Binić sada da pokrene postupak protiv sudije, pošto pokreće protiv Partizana često. Pa ovo je brutalno oštećenje Partizana. Ovo mogu da budu presudni bodovi za šampionsku trku. Jedno pitanje za gospodina Binića. Da li će sada da reaguje na ovakvu brutalnu krađu? A samo da podsetim, Partizan je jedini reagovao i tražio uvođenje VAR tehnologije. Poslao zvaničan zahtev. Igrač Zemuna je skočio u bazen – dodao je funkcioner Partizana.