Urošević: Treba nam podrška, Dijabate: Nadam se golu

Fudbaleri Partizana u četvrtak u 21 sat će u Humskoj dočekati AEK Larnaku u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kapiten crno-belih Slobodan Urošević pozvao je navijače da u što većem broju dođu i pomognu ekipi da prođe dalje.

Crno-beli će juriti zaostatak sa Kipra (1:2), a u slučaju da eliminišu AEK, u plej-ofu Lige Evrope igraće protiv ukrajinske ekipe Dnjepar-1.

“Među nama vlada dobra atmosfera. Kao što svi primećuju, imamo rezultatskih problema ali mi se držimo zajedno i možemo da izađemo iz toga samo kao kolektiv. Zato nam treba podrška svih navijača jer mi svi imamo samo jedan cilj, a to je da prođemo dalje!”, izjavio je Urošević.

Levi bek “parnog valjka” nada se “vetru u leđa” s tribina.

“Kada je teško, ocekujemo da nas navijaci poguraju, da nam daju vetar u leđa, da čujemo pesmu i bodrenje, da nas guraju ka pobedi”.

Ovosezonsko pojačanje Partizana na poziciji krila Fuseni Dijabate nada se golu protiv Kiprana.
“Nadam se, zaista se nadam. Vredno treniramo kao što su saigrači rekli i daćemo sve od sebe. Nadam se da ću postići gol, ali najvažnije je da prođemo dalje!”, 
rekao je Dijabate.

Povratnik u Humsku Svetozar Marković pozvao je navijače da ispune tribine stadiona u Husmkoj jer bi prolaz dalje garantovao Partizanu evropsku jesen, makar u Ligi konferencija.
“Pozvao bih ih da dođu u što većem broju i napune stadion, da nam daju pozitivnu energiju i podršku i da na kraju svi zajedno slavimo! Svakako bismo morali da idemo na pobedu i da je nerešeno, tako da idemo na pobedu, daćemo sve od sebe da pobedimo i obezbedimo Evropu”, 
rekao je Marković.

Originalni tekst B92.net