Uroš Tripković: Radim ono što me ispunjava

Uroš Tripković, jedan od najboljih šutera u Evropi,član onog čuvenog Duletovog trija TNT i bek koji je veoma rano, na veliku žalost košarkaškog sveta,morao da prekine igračku karijeru.

Gde je danas? Čime se bavi? Da li je u košarci?

Uroš Tripkovič kupio je priošle godine imanje u Preljini kod Čačka,zasadio 1500 stabala borovnice i za “Čačanski glas” kaže da je prezadovoljan onim čime se bavi…

Bilo je i drugih ideja, ali sam prvo postavio sebi pitanje da li je to nešto što bih voleo da radim. Ako čovek ima mogućnosti, treba da obrati pažnju na to. Jer, ako je to nešto što mu se ne sviđa, to može trajati samo neko vreme. A to nisam hteo.

Želeo sam, pre svega, da nađem nešto što bi me ispunjavalo, da mi ne bude opterećenje, već nešto što mi je zanimljivo, što volim – da spojim, kako kažu, hobi i posao. Jednostavno, trebalo mi je nešto čemu bih se iskreno posvetio. I to sam pronašao upravo u voćarstvu, u uzgoju borovnice”, rekao je Uroš Tripković za Čačanski glas.

Ugradio je Uroš i protivgradnu zaštitu tj mrežu,  konstantno se informiše i uči o plasmanu i proizvodnji a da je ozbiljan u nameri da u ovom poslu uspe govori i podatak da je počeo i sa uzgajanjem smilja, aromatičnog bilja koje se koristi u farmaciji i kozmetici.

Svaka čast majstore i samo napred !

4