UDRUŽENJE “GROBARI-KOTOR”-PRIMER HUMANOSTI I ČOVEČNOSTI !!!

Na našem sajtu smo već u par navrata pisali o braći iz Kotora, koji su, u okviru “Udruženja navijača Partizana-Kotor”veoma aktivni u raznim akcijama za Crno-belu braću kojima je neophodna bilo koja vrsta pomoći.

I ove godine, pored navijačke pripadnosti i aktivnosti, oni su pokazali svoju humanost na delu.Tim povodom kontaktirali smo ove ljude i želeli da saznamo pojedinosti o novoj humanoj akciji koju su organizovali u svom okruženju.

Gospodin Popović iz udruženja Grobari-Kotor nam je rekao:

” Pored afirmacije navijačkog pokreta koji i u svijetu,a naročito kod nas ima negativnu konotaciju jedan od ciljeva udruženja je i humanitarni rad. Namjera je da kroz humanitarne aktivnosti,pomoć ljudima i kroz naša okupljanja pošaljemo dobru sliku. Sada već tradicionalno naše udruženje je posjetilo stićenike Dječjeg doma “Mladost”u Bijeloj. U dogovoru sa zaposlenim ljudima iz doma, za lakše funkcionisanje same ustanove donirano je više putnih torbi kao i nekoliko malih kućanskih aparata. Pored toga podeljen je školski pribor u bojama naseg kluba.Mi se trudimo i nadamo da ćemo i u budućnosti nastaviti sa sličnim akcijama!”

Potez za divljenje i poštovanje ovih humanih ljudi kojima čestitamo na svemu do sada urađenom za naše GROBARSTVO i ljude kojima je pomoć potrebna.

Naš sajt če sa zadovoljstvom i dalje pratiti njihove akcije i dešavanja u sklopu ovog udruženja.