U novu sezonu sa novim tiketing partnerom

KK Partizan Mozzart Bet će u sezonu 2023/24 ući sa novim tiketing partnerom. Nakon višegodišnje saradnje sa Ticketline-om, Klub je u želji za napretkom na ovom polju, doneo odluku da promeni tiketing servis.

Značajno uvećana potražnja za sezonskim i dnevnim ulaznicama, kao i članskim kartama, donela je potrebu za unapređenjem servisa. (reselling karata ukoliko vlasnik ne može da dođe na utakmicu, mogućnost fazne prodaje itd.) 

Navedena unapređenja i zahteve kluba za novim servisima koji su već dostupni na drugim tržištima, dosadašnji partner nije uspevao da isporuči u potrebnom roku i Klub je doneo odluku da iz takvog ugovora izađe.

Ovim putem, Partizan Mozzart Bet apeluje na strpljenje navijača u tranzicionom periodu i migraciji na novi sistem. Rešenje za distribuciju članskih karata i prodaju sezonskih ulaznica će biti blagovremeno saopšteno. Novi koraci na ovom polju će biti objavljeni uskoro. 

KK Partizan Mozzart Bet poziva sve zainteresovane navijače da se registruju za kupovinu sezonskih ulaznica i tako pomognu ubrzavanje procesa na prodajnim mestima, kada zvanična prodaja počne.

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET

(Foto: Emilija Jovanović)