Terzić raskinuo ugovor sa Partizanom, prelazi u redove izraelskog drugoligaša

Krilni fudbaler nastavlja karijeru u inostranstvu

Posle sezone 2021/22 u kojoj je kao bonus imao status važnog dela prvog tima Nikola Terzić je polako, ali u kontinuitetu nestajao sa radara crno-belih sa kojima je danas i stavio tačku na saradnju.

Prema saznanjima Telegrafa, krilni napadač je sporazumno raskinuo ugovor sa crno-belima i karjeru će nastaviti u izraelskom drugoligašu Hapoelu Um al Famu. Isti izvor navodi da će Terzić sa novim klubom potpisati ugovor na godinu dana uz opciju produžetka saradnje za još dve, a ozvaničenje transfera očekuje se uskoro.

Podsetimo, Terzić je tokom prehodne sezone bio otpisan u Humskoj, a proleće je proveo na pozajmici u Bandrimi. Po povratku iz turskog drugoligaša ofanzivni vezista rođen 2000. godine dobio je šansu od Igora Duljaja da se nametne tokom priprema, ali mu je status ostao nepromenjen i u aktuelnoj sezoni nije upisao zvanične minute.

Odrešene ruke u pronalasku nove sredine bile su povod za interesovanje niza domaćih klubova, ali je Terzić na kraju za naredni korak izabrao Izrael i klub koji posle četiri kola ima po dve pobede i remija.

Originalni tekst Mozzart Sport