TEKSTUALNI PRENOS: Partizan – Koper 4:0 (4:0) (KRAJ)

Tekstualni prenos prvog kontrolnog meča na pripremama u Sloveniji.

Partizan nastupa u sastavu: Kljajić, Vulićević, Miletić, Ostojić, Ćirković, Jevtović, Kosović, Janković, Stevanović, Đuričković i Đurđević.

5. minut: 1:0 za Partizan! Strelac Petar Đuričković! Presekao je akciju Kopra na sredini terena, pretrcao nekih 15-20 metara i levom nogom pogodio mrežu nemoćnog golmana Slovenaca!

12. minut: 2:0 za Partizan! Strelac Uroš Đurđević! Sjajna kontra crno belih – centaršut Stevanovića sa leve strane, Janković promašuje iz izgledne pozicije, lopta se odbija do Kosovića koji šutira, a loptu u gol, petom, skreće Đurđević!

22. minut: Dobra šansa sa Đurđevića koju sudije prekidaju zbog navodnog igranja rukom našeg napadača.

26. minut: Prvi kakav-takav pokušaj Kopra, ali siguran Kljajić.

28. minut: Dobar napad Partizana! Miletić je uputio oštar centaršut po zemlji, lopta je prošla pored Jankovića, došla do Vulićevića, on vraća povratnu loptu ka Đuričkoviću koji šutira ka golu, ali jedan od igrača Kopra je blokira na putu ka golu.

30. minut: Centaršut Vulićevića, najviši u skoku Đuričić, ali neprecizan.

31. minut: Korner za Koper. Bezopasan.

33. minut: Đurđević u ofsajdu.

36. minut: 3:0 za Partizan! Strelac Uroš Đurđević! Ponovo centaršut sa leve strane, Đurđević prihvata loptu u kaznenom prostoru Koprana i laganim udarcem postiže svoj drugi gol na meču.

39. minut: 4:0 za Partizan! Het-trik Uroša Đurđevića! Akciju je započeo Ćirković, nastavio Stevanović koji prosleđuje loptu ka Miletiću – sjajan centaršut levog beka za realizaciju glavom Uroša Đurđevića!

Kraj prvih 45 minuta! Sjajna igra naših fudbalera!

U drugom poluvremenu će igrati: Jovičić, Radin, Bogosavac, Bošnjak, Milenković, Everton, Marjanović, Damnjanović, Leonardo, Jovanović i Tavamba.

64. minut: Sjajno se Tavamba izborio za defanzivcima Kopra, ‘povezao’ Leonarda sa golom, brazilac nesebično upošljava Jovanovića, a mladi napadač u presudnom trenutku biva blokiran. Dobra šansa za Partizan!

65. minut: Nova šansa za naše igrače! Bogosavac je sjajno centrirao u peterac Kopra, a Marjanović, iz izgledne situacije, šutira pored gola.

79. minut: Kombinacija Marjanovića i Jovanovića i pokušaj petom mladog napadača.

82. minut: Šut Leonarda, pored gola.

87. minut: Sjajan šut Marjanovića i još bolja intervencija golmana Kopra. Korner za Partizan i nova izmena: izlazi Leonardo, ulazi Đilas (broj 9)

90. minut: Bezopasan šut Bošnjaka.

91. minut: Tavamba odlaže loptu za Marjanovića koji šutira pored gola.

KRAJ!