Štoper i vezista u prvom timu, jedan ide u Italiju, trojica u Teleoptiku…

Postoji ideja da se u najjači tim poziva Janko Jevremović, kada se otvori mogućnost, zbog činjenice da da je pokazao veliki kvalitet na pripremama u Turskoj

Najavio je trener Partizana Gordan Petrić još tokom priprema u Turskoj da će mladi fudbaleri, koji su dobili priliku da rade i nameću se u prvom timu, biti vraćeni u svoje selekcije kako bi imali utakmice u nogama, ali i pomogli, pre svega omladincima, da se domognu kvalifikacija za Ligu šampiona u tom uzrastu, kao i šampionske titule koja se čeka desetak godina.

Tako će petorica momaka u prolećnom delu takmičenja trenirati i igrati mečeve za omladinsku selekciju i Teleoptik.

Da napomenemo da su u prvom timu ostali oni koji su već duže vreme deo najjače selekcije – napadač Samed Baždar, štoper Mihajlo Ilić, ali i centralni vezni Mihajlo Petković, koga je Petrić ipak zadržao na treninzima seniora, mada će verovatno po potrebi vezista pomagati vršnjacima u omladinskom timu.

Što se ostalih tiče, golman Matija Gočmanac, centralni defanzivac Luka Subotic i vezista Đorđe Petrović biće deo filijale Teleoptika koju sa klupe predvodi Igor Duljaj, dok će Mateja Stjepanović i Janko Jevremović ponovo kod trenera Nenada Stojakovića u lomkadince, s tim da će drugopomenuti krilni napadač verovatno biti pozivan u prvi tim kada se otvori mogućnost, jer je pokazao veliki kvalitet tokom rada u Turskoj.

Napomenimo takođe da je u međuvremenu, poslednjeg dana prelaznog ruka u Evropi crno-bele napustio mladi napadač Vanja Vlahović, po godištu još uvek omladinac, koji će kao pozajmljeni fudbaler obreo u italijanskoj Atalanti.

Vlahović u Bergamo putuje u subotu, pošto mu zvanično igrački mandat u novom klubu počinje 10. febrauara, ali će put Italije nekoliko dana ranije kako bi se bolje upoznao sa novom sredinom, prnonašao adekvatan životni prostor…

Originalni tekst: Telegraf.rs