Stefan Ćirić:”U dobroj formi smo”!

Trener i golman crno – belih vaterpolista su se danas obratili novinarima:

– Bez obzira što prvi put posle četiri uzastopna učešća Barseloneta neće igrati na završnom turniru, to je klub koji  godinama spada u sam evropski vrh. Ima vrlo kvalitetan sastav,krasi ga jak ritam koji drže tokom cele utakmice, igra agresivno, sa dosta kontranapada. Udarne igle Barselonete su braća Rašović, iskusni Maljarač, levoruki Munariz… – ocenio je snagu rivala Stefan Ćirić, trener Partizana.

Ćirić će na raspolaganju imati sve igrače, nema bolesnih i povređenih.

– Naš tim je imao oscilacije tokom sezone, ali  našao je svoju igru i dostigao dobru formu. Barselonetu dočekujemo sa puno motiva. Želja nam je da pružimo dostojan otpor Barseloneti, učinimo utakmicu što neizvesnijom i, što da ne, pokušamo i da pobedimo. Dobra igra i rezultat bi igračima ulili mnogo samopouzdanja pred završetak sezone na domaćoj sceni – dodao je Ćirić.

Lazar Dobožanov, golman crno-belih, uoči susreta sa Kataloncima ističe:

– Želja nam je da pokažemo da rezultat iz meča prvog kola, u Barseloneti, kada smo izgubili sa sedam razlike, nije pravi odnos snaga Barselonete i Partizana. Sada ne smemo da dozvolimo da, nas kao u prvom kolu, od početka ubace u svoj ritam. Verujem da možemo da im pariramo i na lep način zavšimo učešće u Ligi šampiona,koja nam je mnogo značila za ubrzani proces sazrevanja.