Stanojević: Remi je dobar rezultat, ali mi idemo ofanzivno

“Igraćemo u svom stilu, kako uvek igramo. E sad, da li ćemo se nametnuti videćemo”…

Foto: FK Partizan

U dobrom raspoloženju ekspedicija Partizana dočekuje sutrašnji debi u grupnoj fazi Lige Konferencije na Kipru. Uoči poslednjeg treninga pred meč sa Anortozisom trener Aleksandar Stanojević poručio je da bi remi bio dobar rezultat za crno-bele, ali da će on i njegovi momci idu na sva tri boda.

„Srećni smo i zadovoljni što smo onovo deo Evrope. Daćemo maksimum, probaćemo da se vratimo s pozitivnim rezultatom u Beograd. Naš cilj je poznat – želimo da prezimimo u Evropi”, počeo je iskusni stručnjak.

“Spremni smo i motivisani da napravimo dobar rezultat. A pozitivan rezultat je uvek kad ne izgubite. Ali mi ćemo probati da dođemo do pobede, igraćemo u svom stilu, kako uvek igramo. E sad, da li ćemo se nametnuti videćemo. Ono što mogu da kažem jeste da će sastav biti dovoljno ofanzivan da možemo da pokažemo našu ambiciju“.

Prilikom poslednjih gostovanja na Kipru crno-beli su poraženi od APOEL-a i AEL-a…

„Sećamo se tih utakmica, znamo da ovde nije lako pobediti. I Zvezda je gostovala prošle godine… Da li bih potpisao remi? „Uh, ne znam stvarno. Kao što rekoh, to je pozitivan rezultat, zadovoljavajući, međutim mi ćemo probati da pobedimo. Nismo dobijali na strani poslednje evropske utakmice, tako da bi remi bio dobar“.

Stanojević se iskreno nasmejao na pitanje jednog kolege vezano za slabosti sutrašnjeg rivala, odnosno koje će mane pokušati da iskoristi kod Anortozisa.

“Ha-ha-haaa! Pa vidite da ovde sve prevode… Znate kako, neki plan postoji, ali najvažnije od svega je da mi nametnemo naš stil. Ako nam to uspe biće dovoljno da ugrozimo protivnika, bez obzira na njihove slabosti i dobre strane“.

Uz Aleksandra Stanojevića pred novinarima se našao i jedan od najiskusnijih prvotimaca Miloš Jojić. On je kazao da su igrači raspoloženi, da nisu umorni od puta i da su spremni da daju maksimum.

“Prvi cilj smo ostvarili samim ulaskom u grupnu fazu. Treba da se fokusiramo na našu igru, u dobrom smo naletu, to treba da iskoristimo”, kratak je bio vezista Parnog valjka.

Originalni članak: Mozzart sport