Stanojević na klupi Partizana protiv Flore

Trener crno-belih zvanično kažnjen jednu utakmicu

Utakmica u Talinu narednog četvrtka imaće veliki značaj za Partizan, pošto bi mogao u Estoniji da reši pitanje prolaska u prolećnu fazu Lige Konferencije.

I dok je loša vest za crno-bele što neće moći da računaju na organizatora igre Bibarsa Natha, dobra vest je što je istekla suspenzija treneru Aleksandaru Stanojeviću za utakmice pod okriljem UEFA.

Stanojević je dobio crveni karton posle meča sa Gentom u Beogradu, zbog čega nije bio na klupi protiv Belgijanca u narednom kolu. Čekala se odluka Disciplinske komisije UEFA oko toga kolika će biti kazna za trenera Partizana i napokon je stigla na Topčidersko brdo.

Zvanično je potvrđeno iz Niona da je Aleksandar Stanojević kažnjen jednom utakmicom suspenzije, što znači da će u četvrtak u Talinu moći s klupe da dirigiuje igrom njegovih pulena. Utakmica protiv Flore biće aktuelnom šefu struke Partizana 29. na evropskoj sceni sa crno-belima, a do kraja grupne faze će izjednačiti rekord koji drži Vladimir Vermezović sa 30 mečeva u UEFA kupovima.

Partizanu pobeda nad Florom donosi automatski prolaz u narednu fazu takmičenja, a mogao bi da mu bude dovoljan i bod pod uslovom da Anortozis na Kipru ne pobedi Gent.

U svakoj varijanti, crno-belima ostaje i meč sa Anortozisom u 6. kolu, koji će se igrati u Beogradu.

Originalni članak Mozzart sport