Soccer uz Partizan još dve godine!

8

Poput brojnih partnerstava u svetu, gde najveće kladionice sponzorišu one najuspešnije svetske klubove, tako iSOCCER kladionica nastavlja odličnu saradnju sa klubom iz Humske. Predrag Vujović, marketing direktor FK Partizan, iskazao je zadovoljstvo što klub  uliva poverenje, kako kompanijama  koje  su u sponzorskom pulu već nekoliko sezona, tako i novim potencijalnim partnerima.

– Partizan kao šampionski klub sa tradicijom uvek je bio interesantan, kako domaćim, tako i inostranim partnerima. Drago mi je da produžavanjem ugovora sa Soccer kladionicom to dokazujemo i ove godine, a zajedničkim ulaganjima na polju PR i marketinga razvijaćemo već prepoznat brend na domaćem tržištu, a ujedno i širiti njegovo marketinško delovanje i na region.

Predstavnik sponzora SOCCER kladionice, g. Strahinja Ždraljević, takođe, nije krio zadovoljstvo povodom nastavka višegodišnje poslovne saradnje sa FK Partizan.

– Verujemo da će naša saradnja i ovog puta biti dugoročna i na obostrano zadovoljstvo. U prethodnom periodu je bila na visokom nivou i smatramo da će tako biti i ubuduće, ako ne i još bolje – istakao je Ždravljević.

Ugovor između FK Partizan i Soccer kladionice potpisan je na  period od dve godine.

Zvanični sajt FK Partizan