Sledi monitoring UEFA – Hoće li Partizan biti u problemu?

Sportske net pišu…

Tri dana ostalo je do trenutka kada će predstavnici UEFA obaviti uobičajeni monitoring koji je usmeren na finansijsko poslovanje kluba iz Humske.
Vest da je račun FK Partizan već dve nedelje u blokadi zbog dugovanja od oko 200.000 evra zabrinula je navijače, ali generalni direktor Miloš Vazura šalje umirujuće tonove.
Najvažniji monitoring, ključni za dobijanje evropske licence, predviđen je za 31. mart. Samo neupućeni nastupajućem monitoringu daju atribut dana ‘D’, ne znajući da ljudi iz UEFA tad mogu samo da notiraju ili vam skrenu pažnju na neke stvari, koje, potom, možete da rešite, recimo, do kraja novembra“, objašnjava Vazura u izjavi “Žurnalu”.
Partizan je u problem ušao zbog potraživanja firme “Bonum”, a na ime transfera Nikole Vujovića iz Mogrena u klub iz Humske.
Crno-beli su uložili žalbu, očekuju da ona bude usvojena i da bolkada “padne”, a Miloš Vazura otkriva da su rešeni još neki problemi uoči monitoringa UEFA.
Najvažnije, napravili smo dva reprograma – sa Spartakom za Đorđa Ivanovića (200.000) i Nemanju Nikolića (100.000) i sa Čukaričkim za Ognjena Ožegovića (150.000). Uz regulisan porez državi i isplaćena dugovanja bivšim igračima – to bi trebalo da bude dovoljno“, poruka je Miloša Vazure.
Generalni direktor crno-belih nije želeo da replicira bivšem predsedniku Draganu Đuriću koji je u jučerašnjem obraćanju osuo pablju na aktuelno rukovodstvo.