SIN MU IGRA U VIDEOTONU: Legendarni Slađan Šćepović nema dilemu za koga će večeras da navija

Večerašnji duel između Partizana i Videotona biće zanimljiv iz više aspekata, jer se u Beograd vraća Partizanova kolonija iz redova mađarskog viceprvaka.

U Humskoj večeras neće biti publike, ali hoće pregršt Grobara, kako sa jedne, tako i sa druge strane dva rivala koji će se boriti za ulazak u Ligu Evrope.

Videoton predvodi Marko Nikolić, sa saradnicima Radojem Smiljanićem iGoranom Basarićem, a na terenu će crno-bele napadatiDanko Lazović i Marko Šćepović.

Upravo poslednji pomenuti fudbaler će biti pod budnim okom oca Slađana Šćepovića, igračke legende Partizana. I pored toga što mu sin igra za Mađare, nema dilemu za koga će navijati.

– Emocije imam prema Partizanu, a sada i prema Videotonu zbog Marka. Nisam, ipak, u dilemi, navijaću za crno-bele. Ovo je moj klub, radim u njemu i logično je da ga podržim i u ovoj za mene neobičnoj situaciji. Još ne znam da li će Marko moći da igra, jer je zbog povrede propustio poslednje dve utakmice u prvenstvu Mađarske – rekao je Slađan Šćepović za ‘Žurnal’.

Po njemu, ovo je idealan scenario za večeras:

– Voleo bih da Marko postigne dva gola, a da Partizan pobedi zadovoljavajućim rezultatom za revanš – nada se Slađan Šćepović.

Hot sport