SAŠA ILIĆ JE RUSIMA PRVO PRIČAO O SVOM POROKU!

Legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić seo je na klupu Nižnjeg Novgoroda, kluba koji se takmiči u Premijer ligi Rusije.

Nakon odličnih epizoda u Atromitosu, a pre toga u CSKA iz Sofije i Čukaričkom došlo je vreme da se oproba u jednom od boljih takmičenja u Evropi.

Ilić je na predstavljanju pričao sa novinarima, koje je pored uobičajenih tema zanimalo i kako se Ilić nosio sa porokom tokom igračke karijere.

“Ponekad bih zapalio dok sam igrao profesionalno fudbal”, kazao je Ilić na predstavljanju.

Pitali su ga da i sebe predstavi kroz par rečenica.

“Mislim da je još rano za to, ali mogu reći da sam vrlo jednostavna osoba. Društvena. Volim da se šalim. Ozbiljan sam samo kada je rad i trening u pitanju. Uvek sam ljubazan i pristojan. Zahtevan sam takođe, ali to je samo zato što tražim profesionalni pristup i rad od svakog”. Nedavno se na mrežama pojavio jedan snimak iz kafane na kom Ilić peva Partizanove pesme.

“Biću iskren – dok sam igrao ponekad sam pušio. To, naravno, nije baš najpametnije. Na snimku o kojem govorite, neko me je “uhvatio” kako pevam Partizanove pesme. Pušenje, naravno, nije dobro po sportistu. Ali, ipak, dešava se. Neću da vas lažem”.

Originalni članak: Kurir sport