Saopštenje GROBARA povodom današnjeg derbija

Jučerašnje saopštenje navijača PARTIZANA

Saopštenje Grobara prenosimo u celosti:

Grobari sutra je dan velikog derbija. Preko pet hiljada Grobara sutra na Jugu želi samo jedno,da ih oduvamo u navijanju, na ulici i na terenu. Prethodnih dana su sve pokušali da nas razjedine u njihovoj rupi,da spreče da naša braća popune istok i zapad i tako im zadamo još jedan navijački udarac. Na Jugu ćemo imati tri bureta sa kojih će počinjati pesma i skandiranje ,pratiš ljude koji vode navijanje ,ne brzaš sa pevanjem i pratiš ritam bubnjeva.

Ako imaš šarenu jaknu,majicu ili duksericu,skineš je jer sutra smo samo u bojama Partizana. Kada je upaljena pirotehnika i dok traje utakmica ne snimaš telefonom i kamerom. Pevaš 90 minuta bez obzira na rezultat. Barjaci su deo navijanja i vrtiš ih i ne pomeraš ako ti smetaju.

Stolice na Jugu su NAMERNO postavljene kako bi ih lomili i palili i kako bi u narednim utakmicama usled kazne koju bi dobili Partizan ostao bez podrške naše armije navijača. Takođe,tema posle derbija ne bi bila dobra igra i odlično navijanje već stolice ,koje svaku polomljenu plaća naš klub.

Derbi nije jedina utakmica koju Partizan igra ove sezone,već sledeće nedelje igramo u našem Hramu i pobeda Partizana je ako i tamo dolazimo i punimo sve tribine našeg stadiona. Sutra nema podela,nema svađe,sutra samo grmi pesma sa Južne strane…… A TI KOJI ČITAŠ,NE DAJ DA STANE!!! SKUP SVIH GROBARA SUTRA JE U 14č NA PLATOU KOD severne TRIBINE NAŠEG STADIONA!!!