Saldanja i Kastiljo stigli na Kipar

Crno-beli će kompletni biti na pripremama na Kipru, gde im nedostaje još Jung-Džun Goh

Partizan je u minulih sedam dana rešio sve “domaće zadatke” u zimskom prelaznom roku i preostalo je samo da se tim koji predvodi Igor Duljaj kompetira angažovanim pojačanjima. Tokom jučerašnjeg dana Leonard Ovusu je parafirao ugovor sa crno-belima, a u bazi tima iz Humske na Kipru već pojavio Denil Kastiljo, akvizicija iz Šahtjora.

Ekvadorac je prvi stigao od internacionalaca koji su angažovani i to u noći izmedju petka i subote. Vezista je otuda preskočio prvi trening sa novim saigračima, on će tek u drugom delu dana početi sa radom i to mimo ekipe koja će u tim momentima igrati kontrolni meč sa Mladošću iz Lučana (13.30).

Kastilja je u bazi crno-belih dočekao kompletan stručni štab, kao i sportski direktor Ivica Kralj, koji su mu poželeli dobrodošlicu.

Pisali smo već, Kastiljo će u Humskoj provesti narednih godinu dana kao pozajmljeni igrač Šahtjora iz Donjecka, posle dogovora dva kluba koji su inicirali trener Duljaj i njegov dugogodišnji saigrač i prijatelj iz igračkih dana Darijo Srna aktuelni sportski direktor ukrajinskog velikana.

Pored Kastilja crno-belima se priključio i Mateus Saldanja, koji je, uz dozvolu kluba, imao nešto duži odmor. Početkom naredne sedmice na rajsko ostrvo stižu i pomenuti Ovusu, kao i poslednje pojačanje Jung-Оun Goh, koga su crno-beli platili 1.200.000 evra.

Originalni članak: Telegraf.rs