Sad i Virtus pravi problem?!

Partizanova borba i dalje traje, čekamo rasplet.

Nedelja na izmaku je veoma zanimljiva kada su u pitanju aktivnosti Crvene zvezde i Partizana na košarkaškom tržištu. Naši najbolji klubovi vredno rade na stvaranju što kvalitetnijih timova koji bi sledeće sezome imali šta da pokažu u Evroligi i da bi bili konkurentni za plasman u Top 8.

Partizan je do sada zvanično angažovao Danila Anđušuća, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija, a poslednjih dana su se pojavile informacije da su pred vratima Partizana i Kevin Pangos iz CSKA i Janis Papapetru koji se već rastao sa Panatinaikosom.

Juče je i predsednik Partizana Ostoja Mijailović najavio da će u narednih nekoliko dana stići i najveće pojačanje u ovom prelaznom roku, ali istovremeno se pojavljuju informacije da je Olimpija iz Milana uporna da angažuje Pangosa, dok danas ”Sportando” prenosi pisanje italijanske ”La Prealpine” da je Virtus ušao u trku za Papapetrua!

Nije gotovo dok se sve ne ozvaniči, ali Partizan ima adut koji drugi nemaju, najtrofejnijeg evropskog trenera na klupi. U svakom slučaju, priča oko Pangosa i Papapetrua postaje sve zanimljivija.

Originalni članak: Sportske net